Zajam.eu

100% online zajmovi do 4000 EUR na 18 rata samo s osobnom iskaznicom! Isplata na tekući račun već unutar 15 minuta! Prijavite se od 0-24 putem računala ili mobitela u samo nekoliko minuta.

Brze pozajmice

Većina Hrvata nada se božićnicama, čak više od njih  70 posto priželjkuje dodatni stimulans na kraju godine.  Visina božićnice koja se najviše spominje jest 300 EUR. Najveći dio njih iskoristit će je za kupovinu poklona i namirnica, a manji dio nastojat će pokrit stare dugove. S obzirom na velik troškove koji predstoje u prosincu, sve se veći broj ljudi odlučuje za financijsku injekciju u obliku brze pozajmice.

Što se krije iza brze pozajmice?

Brze pozajmice temelje se na brzom i jednostavnom načinu posuđivanja novca. Za njih su karakteristične manje svote novca koja ne predstavlja rizik za financijsku instituciju pa je samim time procedura odobrenja maksimalno ubrzana. Brze pozajmice sastavni su dio ponude kreditnih kuća, a dostupne su isključivo online putem. Dokumentacija potrebna za podizanje istih svedena je na dva osnovna dokumenta, presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Brze pozajmice online

Kreditne kuće idu u korak s vremenom i svojim klijentima omogućuju podizanje brzih pozajmica bez izlaska iz kuće. Kompletni proces, od podnošenja zahtjeva do realizacije istog i potpisivanja ugovora, se odvija online putem. Nema bespotrebnog skupljanja raznoraznih potvrda i biljega, sve se može obaviti u tili čas. Na sličan način kao što funkcionira internet bankarstvo, brzo i jednostavno.

Jesu li brze pozajmice moguće bez zaloga?

Brze pozajmice odlikuju manje svote novca, što za kreditnu kuću predstavlja daleko manji rizik nego kad su u pitanju veći krediti i zajmovi. Kao takve ne iziskuju zalog u nekretninama i/ili pokretninama što je svojstveno za dugoročne kredite. Dovoljna garancija otplate je uredna financijska slika podnositelja zahtjeva.

Tko je sve kandidat za brze pozajmice?

Brze pozajmice odlična su financijska injekcija za manje novčane intervencije. Najčešće se koriste za svadbe, rođendane i ostale proslave, saniranje kućanskih popravaka i plaćanje neplaniranih putovanja. Namijenjene su svima onima koji imaju uredne financije, odnosno imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja dugovanja. Nije važno jesu li u radnom odnosu ili su u mirovini. Za razliku od banaka koje paze na vrstu ugovora o radu, kreditne kuće se na to ne oslanjaju. Najvažnije im je da klijent nije u blokadi.

Koliko brzo doista brze pozajmice sjedaju na račun?

Brze pozajmice na račun sjedaju u najkraćem mogućem roku ako je potrebna dokumentacija potpuna. Na račun će sjest u svega 15 minuta po podnošenju zahtjeva, ako nema gužve. Rok isplate nikada nije dulji od 24 sata. Što znači da na taj novac možete računati gotovo odmah, a to je u hitnim situacijama izuzetno bitno.