Zajam.eu

100% online zajmovi do 4000 EUR na 18 rata samo s osobnom iskaznicom! Isplata na tekući račun već unutar 15 minuta! Prijavite se od 0-24 putem računala ili mobitela u samo nekoliko minuta.

Pozajmice

U jeku božićnih blagdana potrošnja raste iznad naših mogućnosti pa se mnogi, ne bi li prije svega usrećili djecu, zadužuju. U ovo se vrijeme najčešće pozajmljuju manje svote novca jer se kućni budžet nadopunjuje božićnicama. S obzirom na to da je potrošnja daleko veća nego prijašnjih mjeseci, budžet je na klimavim nogama. Rijetko tko prosinac može izgurati, a da mu pritom ne treba određena financijska injekcija.

Među najtraženijim načinima zaduživanja su pozajmice koje daje banka. Pozajmice se baziraju na manjim iznosima i kraćem roku otplate nego krediti. Najčešće su dostupne u kreditnim kućama, dok ih banke još uvelike izbjegavaju. S obzirom na male cifre, ne predstavljaju prevelik rizik za financijsku instituciju pa je procedura dobivanja istih maksimalno pojednostavljena.

Kako do pozajmice?

Pozajmice su sastavni dio ponude kreditnih kuća čije je kompletno poslovanje prebačeno na internet. Online pozajmice su među najtraženijima zato što ih se može dobiti bez izlaska iz kuće. Cijeli postupak podnošenja zahtjeva bazira se na dva osnovna dokumenta, preslici osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Po odobrenju ugovor se skida sa stranica ili šalje elektroničkom poštom – što znači da korisnik sve može obaviti iz udobnosti vlastitog doma, u javnom prijevozu ili na putu do posla.

Kako prepoznati lažne oglase za pozajmice?

Oglasi za pozajmice nalaze se na svakom koraku. Reklamiraju se na rasvjetnim stupovima, internetskim oglasima i tramvajskim stanicama. U moru takvih reklama nije lako prepoznati onaj pravi, pa zato treba biti jako pozoran. Ako se u oglasu za pozajmice nudi isplata gotovine na ruke ili keš bez ugovora, najbolje je takve stvari izbjegavat. Ne postoji li pisani trag, teško ćete kasnije dokazati koliko ste novca posudili i koliko ste ga već vratili.

Čemu služe pozajmice?

Pozajmice su idealne za sanaciju manjih novčanih problema. Najčešće služe za zatvaranje minusa u banci, plaćanje kućanskih popravaka, saniranje kvarova na autu, pokrivanje neplaniranih slavlja i slično. Njihova je najveća prednost što ne iziskuju nikakvu dodatnu papirologiju. Nije potrebna ovjera poslodavca, ni ovjera javnog bilježnika, ali ni jamac ni sudužnik. Izbačena je treća strana čime se obrada zahtjeva maksimalno ubrzala.

Pozajmice na račun sjedaju u svega nekoliko minuta

Pozajmice po obradi zahtjeva na račun sjedaju u svega 15 minuta. Sam postupak može trajati malo dulje ukoliko je zaprimljen jako velik broj zahtjeva. A ni tada pozajmice ne sjedaju dulje od 24 sata od podnošenja zahtjeva. To je ono što ljudi ističu kao jednu od najvećih prednosti pozajmica. Mogu se osloniti da će novac uvijek sjesti u roku od 24 sata.