Zajam.eu

100% online zajmovi do 4000 EUR na 18 rata samo s osobnom iskaznicom! Isplata na tekući račun već unutar 15 minuta! Prijavite se od 0-24 putem računala ili mobitela u samo nekoliko minuta.

Brzi zajam

Posuđivanja novca neizbježan je dio naše svakodnevice. Prije je to bio bauk, a danas je to obična razmjena dobara. Uvelike su tome pridonijele kreditne kuće koje su unijele svježi pristup na tržištu i u potpunosti se fokusirale na klijenta. Posuđivanje je postalo brzo i jednostavno.

Brzi zajam: Što sve treba znati o ovoj popularnoj liniji kreditiranja

Brzi zajam online je usluga kreditnih kuća koja se temelji na jednostavnoj proceduri i brzoj isplati novca. To je ono što se u današnje vrijeme kada smo svi limitirani vremenom, ljudima najviše sviđa. Nema više hodanja po raznoraznim institucijama i skupljanja potvrda, sve je svedeno na dva dokumenta koje svatko od nas već ima doma, a to su preslika osobne iskaznice i kartica tekućeg računa. Kompletna realizacija brzog zajma ide preko interneta, pa čak i potpisivanje ugovora. Ugovor je važeći i bez ovjere javnog bilježnika čime se štedi na raznim naknadama koje kreditiranje poskupljuju i po nekoliko stotina eura.

Jesu li za brzi zajam potrebni jamci i sudužnici?

Brzi zajam temelji se na manjim svotama novca zbog čega kreditne kuće ne inzistiraju na jamcima i sudužnicima. Jednostavno je riječ o premalo novca da bi se takav način kreditiranja smatrao rizičnim. To uvelike olakšava posuđivanje jer nije potrebno uključivati treću stranu. Novac se posuđuje brzo i diskretno, što s bankama nije uvijek slučaj.

Najveće prednosti brzog zajma

Brzi zajam u kreditnim je kućama dostupan u svega 24 sata od podnošenja zahtjeva. Jedna je to od najvažnijih prednosti osobito za sve one koji su u škripcu s vremenom. Tako novac na račun sjeda u najkraćem mogućem roku. Osim toga, velika prednost za brzi zajam jest njegov kratak rok otplate. Što je broj rata manji, a rok otplate kraći, to je ukupna vraćena kamata niža. To se osobito sviđa svima onima koji su barem jednom imali dugoročni kredit.

Na što sve treba paziti kod traženja brzog zajma

Brzi zajam, kako mu i samo ime govori, najčešće se traži kad vam već gori pod petama. U toj žurbi nije uvijek lako zadržati hladnu glavu pa se ljudi zapletu u raznorazne oglase za brzi zajam. No nosi svi legitimni i mogu izazvati cijeli niz problema. Od nelegitimnih kuća koje novac posuđuju na ruke i bez ugovora, najbolje je bježati. Posudba bez ikakvog pisanog traga nikada nije dobra ideja. Jednostavno nemate kontrole nad time koliko ste novca posudili, koliko ste vratili, kakva vam je kamatna stopa i slično.