Zajam.eu

100% online zajmovi do 4000 EUR na 18 rata samo s osobnom iskaznicom! Isplata na tekući račun već unutar 15 minuta! Prijavite se od 0-24 putem računala ili mobitela u samo nekoliko minuta.

Brzi krediti

U vremenu kad nam je sve dostupno na dlanu, pojavilo se pitanje zašto isto nije s kreditiranjem?! Internet bankarstvo posljednjih je nekoliko godina itekako aktualno, ali dovoljno je tek za plaćanje računa i provjeru stanja na tekućem ili žiro računu. Dizanje kredita donedavno je bilo moguće samo u poslovnicama banaka i štedno-kreditnih zadruga.

Posljednjih godina slika se uvelike promijenila jer su se na tržištu pojavile kreditne kuće koje su svoje poslovanje preselile isključivo na internet. Takav način rada promijenio je način na koji percipiramo kreditiranje. Odjednom su se na tržištu pojavili brzi krediti koji su postali mogući zbog brzog načina zaprimanja zahtjeva i jednako brze obrade. Isto je bilo moguće zbog maksimalnog smanjenja birokracije i minimaliziranja potvrda.

Brzi krediti: Kako do novca u svega nekoliko minuta?

Brzi krediti sastavni su dio ponude kreditnih kuća, a u posljednje ih vrijeme nude i nekoje banke. Proces dobivanja brzih kredita je iznimno jednostavan. Sve se može obaviti bez izlaska iz kuće. Brzi krediti dostupni su online putem uz samo dva osnovna dokumenta, presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Kome su namijenjeni brzi krediti?

Brzi krediti idealni su za spašavanje hitnih situacija kao što su neplanirani kućanski popravci, saniranje kvarova na autu, iznenadna putovanja, vjenčanja, krstitke i slično. Mnogi u svom budžetu nemaju dovoljno novca za nešto takvo, a ne žele se okretati obitelji već traže brze kredite. Brzi krediti na račun sjedaju u najkraćem mogućem roku. Taj rok nikada nije dulji od 24 sata od predavanja zahtjeva za istim.

Brzi krediti: Jesu li potrebne ovjere kod javnog bilježnika?

Kreditne kuće iz jednadžbe su izbacile sve što usporava sam proces obrade kredita. Što znači da za brze kredite nije potrebna ni ovjera javnog bilježnika na čemu banke inzistiraju. Čim se brzi krediti obrade, korisnik dobiva ugovor na e-mail i potpisuje ga. On je jednako važeći kao i da je ovjeren kod javnog bilježnika.

Brzi krediti: Jesu li potrebni sudužnici i jamci?

Brzi krediti baziraju se na manjim iznosima i krakom roku otplate. Kao takvi ne predstavljaju preveliki rizik za kreditnu kuću pa ona kao jamstvo otplate brzih kredita ne iziskuje jamca ili sudužnika. To uvelike olakšava i ubrzava proces odobravanja zahtjeva. Nema uplitanja trećih strana pa samim time i isplata novca ide puno brže. To je osobito bitno u situacijama koje iziskuju hitan priljev novca. Samim time klijenti znaju da se na to uvijek mogu osloniti i da će novac sjesti na vrijeme.