Zajam.eu

100% online zajmovi do 4000 EUR na 18 rata samo s osobnom iskaznicom! Isplata na tekući račun već unutar 15 minuta! Prijavite se od 0-24 putem računala ili mobitela u samo nekoliko minuta.

Zajam

U posljednjih godinu dana broj blokiranih građana pao je za 10 posto, svjedoče podaci Financijske agencije. No taj je broj i dalje alarmantan i iznosi gotovo 244 tisuće građana s dugom od 2 milijardi eura. Ogroman je to dug koji ljudi pokušavaju sanirati na razne načine. Neki se zadužuju kod obitelji, a drugi se bacaju u potragu za raznim financijskim institucijama. Ovo potonje je čak popularnije zato što su svi svjesni da se obiteljski odnosi nepovratno mijenjaju nakon posuđivanja novca. S financijskim institucijama nema uplitanja osjećaja, već je sve isključivo na poslovnoj razini.

Osim standardnih kredita i pozajmica, građani se sve češće odlučuju za zajam. Zajam i pozajmice su kratkoročna linija kreditiranja dostupna u kreditnim kućama. Temelji se na manjim svotama novca i kratkom roku otplate. Rok otplate nikada nije dulji od godine dana što se ljudima posebno sviđa jer ne žele dugoročne obaveze.

Kako do zajma?

Zajam je dostupan na internetskim stranicama kreditnih kuća. S obzirom da se bazira na manjim iznosima ne predstavlja preveliki rizik za financijsku kuću pa je samim time procedura izdavanja maksimalno pojednostavljena. Procjena rizika temelji se na financijskoj urednosti, a ne na kreditnoj sposobnosti kao što to rade banke. Najvažnije je da klijent ima uredna primanja i redovno podmiruje svoja dugovanja. Kompletna procedura oko realizacije zajma ide isključivo online putem i temelji se na dva dokumenta, preslici osobne iskaznice i kartici tekućeg računa. Sve je toliko jednostavno da ne morate ni izaći iz kuće već sve možete obaviti iz udobnosti vlastitog doma.

Tko je idealan kandidat za zajam?

Zajam mogu podići svi bez obzira na to jesu li u stalnom radnom odnosu ili imaju ugovor na određeno vrijeme. Kreditne kuće ne rade razliku jer se oslanjaju na financijsku urednost. Samim time proširile su portfolio svojih klijenta. Osim zaposlenih, zajam je idealan za umirovljenike jer sami mogu određivati rok otplate. Najveća prednost zajma je, osim što je dostupan svima, u njegovoj brzoj isplati. On na račun sjeda najkasnije 24 sata od podnošenja zahtjeva, dok bankama treba i po nekoliko dana.

Zajam preko interneta: Je li takav način posuđivanja novca siguran?

Unatoč tome što je internet bankarstvo već nekoliko godina na sceni, još uvijek postoji određen strah oko posuđivanja novca online putem. Stručnjaci tvrde da razloga za strah nema jer je to jednako sigurno kao i podizanje novca u poslovnicama. Kreditne kuće ulažu maksimalan napor u online zaštitu i apeliraju na klijente da zaštitite svoje računalo antivirusnim programom. Razloga za strah nema ako se pridržavate svih uputa i oprezno dijelite svoje osobne podatke.